ROCK MOT RUS
11.04 - 13.04 2025

Tok publikum med storm

23.03.2013

I løpet av lørdagskvelden har band som Feskekrok, The Hex, Taliban Airways, Cazadores og Blood Command stått på scena. Nå er det Black Debbath sin tur. 

I skrivende stund står Black Debbath på scena og rocker med sitt dødskule mikrofonstativ som faktisk er en del av en ordentlig motorsykkel. Tidligere i kveld har blant annet Cazadores og Blood Command rocket løs for og med publikum. - Dødskult å være her, vi har aldri vært her før!, sa vokalist i Blood Command, Silje Tombre. De leverte et knallbra show for flere titalls rockere, noe som resulterte i en aldri så liten mosh pit. 

Vokalist i Cazadores, Mats Devik, fortalte at de heller aldri har vært på Andenes før - og at Rock Mot Rus er "dødsfett!" De levde opp til forventningene, og publikumet roste Tromsøbandet da de gikk av scenen. 

Nå står som sagt Black Debbath på scena, og før kvelden er over skal vinneren av årets rockemønstring kåres. Vinnerne får en premie på kr 10 000,- i tillegg til å bli en av headlinerne på Døgnvill-festivalen i Tromsø. Willy Oftedals Ærespris skal kåres. De nominerte er UKM-sjef Odd Halvdan Jakobsen fra Finnsnes, Endre Njøs fra Bodø - som er en av de mest sentrale ildsjefene i XRK - Bodø Rockeklubb, og Tonje Unstad fra Tromsø, som har stilt opp for Nordnorsk Ungdomskulturfestival og unge talenter for å utdanne nye låtskrivere. Hun har mottatt to Spellemannspriser. 

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no
Tilgjengelighetserklæring (bokmål)