ROCK MOT RUS
11.04 - 13.04 2025

Siv Janna Glømmi vant Willyprisen

04.04.2020

I år er det ti år siden Willy Oftedal gikk ut av tiden. Dermed deles også den tiende Willy Oftedals ærespris ut.

Selv om Willy gikk ut av tiden, så gjorde han på en måte ikke det. Han er enda her med oss. Rock Mot Rus lever enda i hans ånd, og det var også i hans ånd vi fullførte Rock Mot Rus også i år. Som Rock Mot Virus.

Willy Oftedals Ærespris har tidligere blitt delt ut ni ganger før til mennesker som engasjer seg innen musikk eller ungdom og aller helst begge deler. I år som alle år var det tre nominerte.

De tre nominerte i år var:
Fjellparkfestivalen ved festivalsjef Simen R. Berrefjord i Flekkefjord, som er en idealistisk ungdomdreven rockefestival. I år fyller de 38 år og er dermed den lengstlevende rockefestivalen i Norge.

Leif Munkelien fra Skogbygda i Nes. Han startet Metalheads Against Bullying i 2015. Han reiser landet rundt med et åpent hjerte og åpent sinn for å bistå mennesker i kampen for aksept og mot mobbing.

Siv Janna Glømmi fra Kringsjå i Oslo, som er rekrutteringsansvarlig i ROCSLO. I sin rolle som klubbleder på Hamna Fritidsklubb er hun som en mor for alle som setter en fot inna for døra.

Vanligvis møtes styret i idrettshallen torsdag før det berømte hallelujahmøtet. Da avgjør vi hvem som vinner. I år måtte vi møtes digitalt, sier festivalsjef Kristin Krey.

Av de nominerte er det i år kun en som har vært nominert tidligere. Det er ingen tvil om at hun er en verdig vinner. Så årets vinner er Siv Janna Glømmi.

Hun er absolutt en verdig vinner av Willyprisen, selv om hun hadde sterke mednominerte, avslutter Kristin.

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no
Tilgjengelighetserklæring (bokmål)